Senaste inläggen

Av Åsa - 2 augusti 2012 11:21

Har stickat ett till gäng råttor som jag ska sälja, dessa 2 par åkte till sin nya ägare igår där jag hoppas att de inte stannar så länge, det är trevliga Rita som ska sälja dem i sin affär   .


 

ANNONS
Av Åsa - 1 augusti 2012 20:05

Detta garn blev jag jätteförtjust i, har köpt det från Centrumboden av jättetrevliga Moniqa och jag tyckte att det passar till baby/barn så då gjorde jag denna   . Stickad och storlek ca 38 - 40 runt om. Väldigt mjukt och gosigt garn som heter Mini Marino.


 

ANNONS
Av Åsa - 1 augusti 2012 19:56

Långt uppehåll..... ja jag vet..... men ska göra ett nytt försök att få fart på min blogg....


Mitt jobb (som jag faktiskt älskar!) tar mycket kraft av mej så det blir inte så mycket utöver jobbet för närvarande.

Jag stickar och virkar mest framför TVn numera och jag tittar inte så mycket på TV så det blir inte alltid så mycket gjort, men jag vill, jag vill och jag hittar alltid nya underbara garner som jag bara måste prova   .


Här kommer i alla fall en bild på en barn/baby mössa i restgarn, virkad denna gång.


 

Av Åsa - 24 december 2011 14:24

Dessa två par har jag levererat idag, de ska bli julklappar åt en av mina rara vänners barnbarn. Ganska mycket pyssel med dem... och när ska man ha broderat nog länge för att få det som man vill ha, dvs lika på båda, tycker att jag har tränat länge på det nu, men ack så svårt att få det perfekt.... ska ge mej på broderi på ett par handledsvärmare snart..... bara att hoppas att det går bra.


 


Av Åsa - 18 november 2011 22:38

Ett till garn som gör mej glad..... 100% superwash ull, perfekt till pulsvärmare!

 

 

Av Åsa - 18 november 2011 21:03

Den rosa-vita är alldeles färsk, den gjorde jag i kväll och den svart-vita tidigare en kväll denna vecka. Hoppas på att de blir sålda i morgon. Gillar den rosa-vita jättemycket, men tyvärr helt fel färg för mej.


     

Av Åsa - 13 november 2011 14:06

En till Hälge jag gillar skarpt.....

 

 Av Åsa - 13 november 2011 13:59

Denna färg gillar jag! Nystanet ser lite blekt ut innan man börjar sticka men jag tycker att färgerna blev fina tillsammans.... Fick lite över så då fick det bli en del av skaftet till ett par barnsockor. Dessa blir förhoppningsvis sålda inom kort. Verkar som om det är stor efterfrågan på just sockor nu.


 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se