Alla inlägg under april 2007

Av Åsa - 12 april 2007 20:19

Nu kommer några stick-bilder ( äntligen ! )Bilden på underbara Raggi blev lite mörk, kameran lydde dåligt....Sockor med annorlunda skaft, lite blandat med räta och aviga, kul omväxling, nästan alltid har mina sockor haft vanlig resår i skaftet.

Av Åsa - 10 april 2007 20:41

Fick en fråga om Lowisa-sjalen jag gjorde för ett tag sen.Den är virkad med nål 10.Om ni vill ha mönster så maila till mej.( min adress finns under presentationen )

Av Åsa - 10 april 2007 20:29

Hej alla mina rara kompisar och tack för era gulliga inlägg !Livet är OK igen, har stickat massor under påsken... min Lowisatröja är klar för montering och det har hunnit bli både sockor och mobilvantar också.Det är underbart att få "näsan över vattenytan" igen och jag har varit till biblio och lånat några handarbetstidningar så nu bubblar inspirationen ! Har fotat mitt påskägg ( helt i choklad -- MUMS !! ) som jag fick av min chef förra veckan.Foton på mina nystickade alster får ni vänta på... hihi !( men de kommer snart.... )Kramar till er alla !

Av Åsa - 4 april 2007 20:44

Idag har det vänt lite, känner mej i alla fall gladare och inte jättetrött.Har stickat så nu har jag bara ca 3/4 kvar på andra ärmen på min Lowisatröja + att jag har en liten sockstickning på sidan om. Idag kände jag mej glad när jag ser på sockgarnet så nu kan det bara bli bättre.Påskens ledighet behövs och kanske jag är som vanligt nästa vecka igen.Tack för er omtanke, det värmer.Ska nog fota lite nån av de närmaste dagarna.Kram alla !

Skapa flashcards