Alla inlägg under mars 2007

Av Åsa - 11 mars 2007 17:27

Sockor blir det emellanåt också....De gröna har jag repat upp foten i och stickat ny, förhoppningsvis en mer hållbar.Det var inte alls trist faktiskt.Har en massa andra saker som jag borde färdigställa, bl.a 4 st virkade sjalar.... min mamma kommer och hälsar på i veckan och hon ska få välja en av dem.Den jag började på tidigare i veckan är klar, den blev rätt bra med det garn som jag trodde skulle ligga i åratal i garderoben.Mönster på vantarna i Lowisa finns inte, jag lade upp 32 maskor och sen stickade jag bara på....Nuförtiden är det sällan jag använder mönster, det mesta finns i huvud eftersom jag stickar, alltså oftast så vet jag inte i förväg vad jag känner för.... utan det kommer under resans gång.... ( rätt spännande faktiskt... ).Stickar jag större projekt ( tröjor eller så ) då använder jag mönster nästan alltid.

Av Åsa - 7 mars 2007 20:41

Har börjat virka en sjal igen, kom äntligen på vad jag skulle göra med ett mörkrött garn med guldinslag....Mina påbörjade Lowisa-vantar och mina påbörjade grön-glittriga mobilvantar blev klara tidigare idag....Har haft en toppenbra dag och mått så bra idag... såna dagar vill jag ha ofta !!

Av Åsa - 7 mars 2007 15:24

Jag är så glad, tralala... fick massor av garner med posten idag, 850 g med lite av varje, det är som julafton, nej förresten ännu bättre !!Tralala... tralala.....Har haft en ledig dag idag, så jätteskönt så här mitt i veckan, gjorde skinande rent i hallen och nu kan jag bara njuta av mina garner....

Av Åsa - 6 mars 2007 19:29

Det här har jag fått ihop sen sist + Hello Kitty katten.Raggi-vantarna gjorde jag till sist klara, det fattades att jag skulle fästa trådarna och idag använde jag dem för första gången. De passade utmärkt till min jacka så jag blev väldigt nöjd och de kändes jättebra att ha på sej.Som ni ser på de gröna så gillar jag fortfarande glittergarn....Och så underbara Lowisa.... garnet tar slut snart igen så jag har beställt nytt, kommer nog i morgon.Jag skulle vilja sticka en kofta eller tröja i detta så kanonhärliga garn, försöker hitta nåt mönster jag skulle kunna använda.Man kan nog sticka allt möjligt i det, halsdukar vore nog en bra idé det också.

Av Åsa - 4 mars 2007 22:39

Nu stickar jag igen, men det är fortfarande lite ont då o då. Då föredrar jag att ha ont i tålederna om det nu måste värka....Är snart klar med Hello Kitty mobilvantarna. Bara att fixa till katten lite ( ögon, näsa, rosett mm )Har inventerat i mina mönster, är så sugen att sticka i underbara Lowisa igen....Synd att helgen redan är slut, men man ska väl inte klaga, vips så har vi nästa helg....Om 2 veckor så är det vintermarknad här i stan, undra om det kommer att finnas några roliga garner ?? Vår garnaffär brukar alltid ha rea också under marknaden.Ja, ja vad jag nu bryr mej om det.. :)))) jag som har garnköparstopp.... :))) men det kanske är upphävt om 2 veckor, vem vet.... hihi !

Av Åsa - 2 mars 2007 19:29

Har inte kunnat sticka så mycket de senaste dagarna tyvärr, då och då får jag värk i mina leder i fingrarna bl.a och då får jag ta det lugnt ett tag....Inte kul alls, men det brukar ju gå över på ett par dagar.... det är bara att stå ut tills dess....ledsen... "gråt" .....

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards